Kattungen din er et selvstendig vesen

I naturen har de store kattedyrene kun seg selv å stole på for å overleve. Kattungen din gjør det samme. Dens naturlige instinkt er å handle alene og ignorere det andre vil eller krever av den.
Hold øye med kattungen din for å se hva som gjør den motivert.

Kattungens syn på sosial struktur og samarbeid er veldig forskjellig fra ditt eget. Hvis du ønsker at kattungen din skal lære, trenger du å forstå hva som motiverer den.

Få mest mulig ut av leken

Den lodne krabaten er alltid klar for jakt. Plukker den opp riktig kombinasjon av bevegelse og lyd, vil den ha vanskelig for ikke å angripe.
Lek er en nødvendig daglig aktivitet – spesielt for innekatter.

Det er en god idé å la katten uttrykke sitt naturlige instinkt slik at den ikke begynner å gå etter deg, klærne dine eller møblene!

Moro ved måltidet

Kattungen din elsker å leke, til og med når det er tid for mat. Ved å lage litt liv og røre, vil du stimulere kattungens naturlige jaktinstinkt og styrke båndet mellom dere.
Aktiviteter som dette vil være være en fin måte å sørge for at kattungen holder seg aktiv og i god form.

Moro ved måltidet

  • Fyll en plastikkflaske med litt Whiskas® Kitten tørrfôr, uten kork på eller lag et hull i den ene siden, så de tørre kjeksbitene faller ut når kattungen leker med den.
  • Plasser litt tørrfôr i en pose av papp og ikke lukk den helt igjen
  • Plasser litt tørrfôr i en fôringsball

Dotrening

Akkurat som sine store slektninger, vil kattungen din gå på do i fred. Derfor er det viktig å plassere doen på et lett tilgjengelig, stille og rolig sted, som den kan bruke uten at noen ser på.
Plasser doen et godt stykke unna hvor måltider inntas.

Å forstå når den vil gå

Du må lære kattungen din hvordan kattedoen skal brukes. Dette er veldig enkelt: bare løft og plasser den i doen så fort du legger merke til at den må på do. Du kan også plassere den i doen tidlig på morgenen, på slutten av dagen, og etter hvert måltid